10% av mäklararvodet till välgörenhet

Vi ger tillbaka som tack för ditt förtroende

"Vi ärver inte naturen av våra förfäder. Vi lånar den av våra barn..." (Indianskt ordspråk)

Alltid 10% till välgörenhet!

Hej, kära besökare här hos oss på Naturmäklaren!

Vi vet att vi är många som vill bidra till en bättre värld. Många gör hjältemodiga insatser som volontärer, andra samlar in pengar till viktiga ändamål eller sponsrar föreningsliv eller hjälporganisationer. På Naturmäklaren har vi också under en längre tid funderat på hur vi kan bidra. Vilken skillnad kan vi göra tillsammans med dig som anlitar oss?

Nu har vi kommit fram till vårt svar! Varför inte ge bort en del av vårt mäklararvode till något ändamål som du, vår uppdragsgivare, själv får välja? Tanken att ge bort en tiondel av det vi tjänar eller ”skördar” är lika gammal som den är bra. Ja, inspirationen kom från Bibeln faktiskt, även om Naturmäklaren i grunden är ett trosneutralt företag som respekterar alla människors lika och okränkbara värde.

De tio procenten (inkl. skatt) som vi skänker till ditt utvalda ändamål läggs självklart inte ovanpå det arvode du betalar, utan det dras från den avtalade summan för mäklartjänsten.

Som säljare kan du idag välja att ge dina tio procent till någon av följande hjälporganisationer:

·         Rädda Barnen

·         Världsnaturfonden

·         World Animal Protection

·         New Hope - Reseindustrins Barnfond

·         Suicide Zero

·         Cancerfonden

Vårt val har fallit på dessa aktörer eftersom de är politiskt och religiöst obundna. De verkar också för att förena och stärka människor, något som vi känner är extra viktigt för vårt gemensamma givande. Dessutom utgör de stora, väletablerade organisationer med god tillsyn såväl som insyn.

Varmt välkommen som kund hos oss på Naturmäklaren Fastighetsförmedling.

Med vänlig hälsning

Ulf Norrman
VD och grundare

Reg. Fastighetsmäklare, Spec. Jord & Skog 

 

Läs mer om oss

Går du i säljtankar eller är du bara nyfiken på din fastighets värde? Hör av dig!