En lite annorlunda mäklartjänst

 "Följ aldrig en trend. Följ ditt hjärta..." (Krist Novoselic)

Kontakta oss

Tack för att du besöker Naturmäklaren Fastighetsförmedling på webben!

Naturmäklaren är ett mindre företag med en lite annorlunda profil än de flesta mäklarföretag. Vår målsättning är att göra affären enkel, okomplicerad och jordnära utan att tumma på professionalism och struktur. Du skall inte välja oss om du föredrar fastighetsmäklare med kostym och slips. Vi är garanterat kostymfria. Vår målsättning är att du skall ha en vänskaplig och lättsam relation med fastighetsmäklaren. På dina villkor helt och hållet. Bli inte heller förvånad om vi skriver köpekontrakt eller har tillträde utomhus över en kopp kokkaffe vid lägerelden. Vi utgår från Nybro i Glasriket men erbjuder våra tjänster över hela landet.

En något annorlunda affärsmodell

Är du trött på att mäklarföretagen erbjuder en likvärdig tjänst och med få möjligheter att själv påverka upplägget och ersättningsnivån? Hos mig kan vi föra en dialog utifrån dina behov och önskemål. Vill du hjälpa mig att hålla i visningarna av din fastighet själv? Önskar du begränsa marknadsföringen. Har du andra önskemål om hur vi kan göra detta tillsammans, så hör av dig. Mitt arvode baseras på min egen uppskattade arbetsinsats och mängden av marknadsföring. Du väljer hos mig!

Naturmäklaren har inte heller någon kontorslokal som kostar pengar eftersom vi upptäckt att det är väldigt få människor som besöker mäklarbutiken spontant. Vi försöker dessutom skära ner på så mycket papper och plast som möjligt för att skänka vårt lilla bidrag till en mer miljövänlig och hållbar värld. Ja, eller i alla fall till ett betydligt mer miljövänligt mäklarföretag.

10% till välgörenhet

Visste du att 10% av vårt mäklararvode (inkl. skatt) alltid går oavkortat till välgörenhet? Denna summa läggs inte ovanpå det arvode du betalar, utan det dras ifrån det arvode som du betalar för mäklartjänsten. Ett sätt för oss att försöka dela med oss lite till behövande genom seriösa hjälporganisationer. Idag kan du välja att skänka dina 10% av mäklararvodet till någon av följande hjälporganisationer: Rädda Barnen, Världsnaturfonden, World Animal Protection, New Hope - Reseindustrins Barnfond, Suicide Zero och Cancerfonden.

Om mig

Jag som driver och har grundat Naturmäklaren heter Ulf Norrman och har nästan 20 års erfarenhet i branschen. Innan dess arbetade jag 13 år på Fritidsresor/TUI med i huvudsak Key Account Management och som Agency Sales Manager. Jag är högskoleutbildad och har dessutom en specialistkompetens inom förmedling av jord & skog. Tidigare har jag arbetat många år vid två av landets största mäklarkedjor och har därigenom samlat på mig mycket erfarenhet. Jag är dessutom känd för en mycket hög kundnöjdhet (NKI).

Naturmäklaren utgår ifrån Nybro i Glasriket och vårt geografiska fokusområde är Sydöstra Sverige, men vi erbjuder våra tjänster över hela landet. Vi är specialiserade på naturnära fastigheter såsom torp, fritidshus, villor, gårdar samt jord & skog. Livsstilsboende skulle man också kunna kalla det. Vi utgår från dina önskemål på mäklartjänsten och anpassar vårt arvode och våra arbetsrutiner efter det. Bedömer vi att din fastighet är "lättsåld", kommer vi att erbjuda dig ett ännu lägre arvode. Tid är pengar. Ju färre arbetstimmar ju lägre ersättning. Ganska logiskt eller hur?

Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri muntlig värdering om du går i säljtankar.

Kontakta oss